Info om Resurs Bank forbrukslån

Resurs Bank er en forholdsvis ny bank i det norske markedet, som satser på forbrukslån, kredittkort og andre former for forbrukerfinansiering. Banken har sitt hovedkontor i Sverige, men har på kort tid opparbeidet seg en større kundemasse også her i Norge. Med et forbrukslån fra Resurs Bank kan du i dag låne opp mot 300 000 kroner til konkurransedyktige betingelser. Sikkerhet er ikke nødvendig for lånet, og pengene bruker du på akkurat hva du vil!

Betingelser og priser

Den effektive renten er i stor grad det som avgjør hvor dyrt lånet blir for deg. Denne inkluderer nemlig alle utgifter med lånet, både renter til banken i tillegg til gebyrene. I snitt ligger den på 15,95 prosent for et forbrukslån søkt om hos Resurs Bank, og dette er slettes ikke ille dersom man sammenligner med andre norske banker. Uansett minner vi om at dette kun er en gjennomsnittsrente og ikke nødvendigvis den renten du får når du søker.

Hos Resurs Bank kan du søke om et forbrukslån på så lite som 10 000 kroner, eller så mye som 300 000 kroner. Nedbetalingstiden kan være maksimalt 12 år, men må samsvare med lånesummen. Utover dette er det ingen skjulte gebyrer eller ekstrakostnader når du tar opp et lån hos Resurs Bank (etableringsgebyr på 497 kroner tilkommer).

Fordeler med forbrukslånet

Den største fordelen med å søke om forbrukslån hos Resurs Bank ligger nok i at banken har en meget konkurransedyktig rente, i tillegg til at det er få gebyrer. Dessuten kan du låne både små og store summer her, slik at lånet er tilpasset de fleste sin økonomi og behov. I tillegg kan du søke sammen med noen (medsøker) hos Resurs Bank, noe som kan føre til en mer fordelaktig rente og større sjanse for aksept.

Søke om Resurs Bank forbrukslån

For å søke om forbrukslån fra Resurs Bank må du fylle ut søknadsskjemaer på nettsidene til banken. Det tar noen få minutter, og det blir automatisk opprettet et nytt kundeforhold underveis i prosessen dersom du ikke allerede er kunde. Dog har banken relativt strenge søkekriterier for sitt forbrukslån, som blant annet innebærer at du må være minst 24 år gammel (og maksimalt 65 år) for å søke lån her. Du må også ha en årsinntekt på minst 200 000 kroner, og kan heller ikke ha betalingsanmerkninger på det tidspunktet du søker om lån i banken.

Similar Posts