Informasjon om Lendo forbrukslån

Skal du søke om et forbrukslån, så bør du gjøre det gjennom en låneformidler eller en finansagent. Det har vi skrevet om flere ganger på nettstedet vårt, men denne gangen skal vi se nærmere på det som faktisk er en låneformidler i seg selv – nemlig Lendo. Dette selskapet har altså ingen egen pengebinge som du kan få låne av, men det er et slags mellomledd mellom deg og den banken du ønsker å ta opp et forbrukslån hos. Ved å søke om lån gjennom Lendo øker du sjansene for innvilgelse på søknaden, samtidig som du kan få langt gunstigere betingelser!

Renter og betingelser

Skal du søke om et forbrukslån gjennom Lendo, så får du en av markedets beste muligheter til gode betingelser for lånet. Selskapet har nemlig kontakt med inntil 10 forskjellige norske banker, og her er det flere av de største aktørene som er med på listen. Blant annet Bank Norwegian, DNB og Komplett Bank – for å ha nevnt noen. Hos Lendo kan du søke om å låne inntil 500 000 kroner, eller så lite som 5000 kroner. Nedbetalingstiden er også veldig fleksibel med 3 til 12 år, og følgelig passer et forbrukslån hos Lendo for de aller fleste.

Når det gjelder kostnadene ved lånet, så vil dette varierer avhengig av din egen inntekt, samt hvilken bank du får lån hos. Men det vi kan si om rentenivået, er at det i snitt ligger på rundt 15 prosent for lån som er søkt om gjennom Lendo. Dessuten oppgir Lendo selv at laveste mulige effektive rente er 7,90 prosent, noe som kan gi deg en ganske god låneavtale dersom du har økonomien i orden. Har du spørsmål til betingelsene utover dette, så anbefaler vi at du tar kontakt direkte med Lendo gjennom nettsidene deres.

Slik søker du om lånet

Det er svært enkelt å søke om forbrukslån hos Lendo. Det gjør du gjennom et lettfattelig søknadsskjema som ligger tilgjengelig på nettsidene til selskapet. Som regel tar det ikke lange tiden før du får svar hos samtlige banker, og alle lånetilbudene sendes til deg på e-post når de er klare. Ifølge selskapet selv får du svar på søknaden samme dag som du søker. Før du søker bør du dog sjekke at du oppfyller de grunnleggende søkekriteriene til Lendo, som er som følger.

Du må være minst 20 år gammel for å søke, og kan ikke være over 70 år gammel. Samtidig kan du ikke ha betalingsanmerkninger, og du må være registrert i det norske folkeregistret med norsk statsborgerskap. Lendo har også et inntektskrav som sier at du må tjene minst 120 000 kroner/årlig uavhengig av hvor mye eller lite du skal låne. For å øke sjansene for innvilgelse, så kan man søke sammen med noen.

Similar Posts