Refinansiering av inkasso

Har det dumpet et varsel om inkasso i postkassa di? I så fall er det i de fleste tilfeller en god grunn til det, ettersom det vanligvis skyldes at man ikke har betalt regningene sine. Enten det er snakk om en faktura fra mobilselskapet ditt som du bare har glemt å betale, eller om det er inkasso på grunn av overbruk på kredittkortet, så vil det være gunstig å søke om refinansiering av inkasso.

Hva er refinansiering av inkasso?

Et krav om inkasso er egentlig bare en «mer komplisert» regning enn en vanlig faktura. Forskjellen på en vanlig regning og et inkasso, er at dersom ikke inkassoen betales, så kan det føre til betalingsanmerkninger eller tvungen lønnstrekk og lignende sanksjoner. Følgelig vil det være enda viktigere å betale en inkasso når du først har fått en, på grunn av manglende innbetaling i utgangspunktet. I tillegg vil en nokså høy rente løpe allerede fra første forfallsdato på den regningen du har utestående. Derfor er det sjeldent gunstig å la en inkasso løpe for lenge.

Wohin-geht-das-GeldRefinansiering av inkasso skal hjelpe deg med å betale ned det opprinnelige kravet. Kanskje er det snakk om flere titusener gjennom flere regninger og kredittkort. Og her skal hele summen betales ned på en gang – med renter – noe som kan være svært vanskelig for en som allerede har dårlig råd. Løsningen på problemet vil da være å refinansiere inkasso, noe du kan gjøre gjennom et forbrukslån. Les mer om dette i de neste avsnittene.

Slik refinansierer du inkasso

For å refinansiere inkasso, så tar du simpelthen kontakt med en av våre anbefalte banker og forhører deg for muligheten til å få et forbrukslån her. Det man da gjør er å ta opp et lån med gunstig rente, der man betaler alle de utestående kravene man har som inkasso. På denne måten så kan du enkelt forholde deg til én kreditor, samtidig som du slipper å betale den skyhøye renten på inkassoen. I tillegg blir du jo kvitt inkassoen – og det er en lettelse i seg selv for de aller fleste!

Et problem når man skal refinansiere inkasso, er at mange banker krever at du ikke har nettopp inkasso før de tilbyr deg et forbrukslån. Derfor vil det alltid være enklere dersom du tar tak i problemene på et tidlig stadium, for eksempel når et inkassovarsel dukker opp i postkassa og følgelig før det har gått til inkasso.

https://no.wikipedia.org/wiki/Inkasso

http://www.refinansiere.net